A 2014-es évet táborozással kezdték a cserkészek, rendhagyó módon külön táboroztak az idén a kicsik és a nagyok. A kiscserkészek a Waupoos Farmon töltöttek egy hétvégét – a táborozás mindenki örömére szánkózással kezdődött, majd a Természettudományi Múzeum látogatásával folytatódott. Este pedig “tábortűz” gyertyákkal és másnap egy kis akadályverseny. Mindenki boldogan es fáradtan ment haza!

A nagycserkészek Cumberland felé táboroztak az idén. Nekik főleg kint volt a foglalkozás – hótalpokon járták be a vidéket, számháborúztak a hóban, es több gyakorlati próbán mentek át. A cserkész lányok és fiúk már szinte rutinos módon készítették a paprikás krumplit, amit aztán jóizűen meg is ettek.

A legidősebb fiú őrsünk a februári Odawa Területi Akadályversenyen sikeresen képviselték a magyar cserkész csapatot. Büszkeségünkre második helyen végeztek az éles küzdelemben! Jó kedvvel és sok energiával versenyeztek, egyes állomásokon, például ahol fűrészhasználattal, és a csomózással kapcsolatos tudásukat mérték össze, magasan a többiek előtt végeztek. Gratulálunk a jó munkához: Agócs Vili, Gróf Krisztián, Roman Máté, es Watkins Erik!
Ács Sandra