IMG_20160227_142332

Kedves cserkészek és cserkész szülők!
Február 27-én két őrs részt vett a kanadai cserkészek, Orleans körzeti (area), Scout-Guide Challenge-on (akadályverseny).  Időjárás szempontból jobbat nem is tudtunk volna várni!
GRATULÁLOK a “Kecske őrs + 1”-nek (Andi, Bori, Erik, Petra) akik harmadik helyet érték el és a Tűzmadár őrsnek (Adam, Botond, Kevi, Tamás, Tündi) akik negyedik helyet érték el, 20 őrsből!
Nagyon büszke vagyok a gyerekekre – az egész pályán keresztül jó kedvvel, sok energiavál, és pozitívan álltak a munkához.  Remekül képviselték a 28-as csapatot!
A 19 állomásból többször első helyet érték el, a fiúk például a csúzliban, célbadobásban, és a ‘can stacking’-ben, a lányok (+1) pedig a halászatban (mouse trap), a világcserkész történelemből, és egy staféta játékban (plunger).

Végig magyarul beszéltek (legalább én nem hallottam angol szót).  Az angol cserkészek pedig szeretettel fogadtak minket és nagyon kedvesek voltak hozzánk.  Mindenki azt mondta, hogy jovőre szívessen részt vesznek. Remélem otthon többet mesélnek majd róla – mindenkinek további jó hétvégét kívánok.

Jó Munkát!
Sandra